مشاوره حقوقی رایگان - سالم بودن بکارت بعد از رابطه

سلام. من خانمی هستم که تازه ازدواج کردم.
و الان در حال طلاق گرفتن هستم.

من و همسرم یکی دوبار نزدیکی داشته ام. ولی خونی از من نیامد.
و دکتر زنان که رفتم. دکتر به من گفت که پرده بکارتت هنوز سالم هست
الان خانواده من با شوهرم دعوایی هستند و منم نمیخواهم با شوهرم زندگی کنم .
ولی شوهرم میگه طلاقت نمیدم و دوستت دارم.
و میگویید که پزشکی قانونی که ببرمت متوجه میشن که دخول داشتی با وجود سالم بودن پرده بکارت.
الان میخواستم بدون پزشکی قانونی متوجه میشود که رابطه داشتم .
یا دلم را به نظر دکتر زنان خوش کنم که پزشکی قانونی هم نامه به سالم بودن من میدهد.
البته رابطه ام با همسرم کم بوده در حد 10 دقیقه

من که میدونم رابطه داشته ام. ولی چون دکتر زنان گفت پرده ات سالم هست. میخواهم جدا بشوم.
چون همه جا گفتم که شوهرم مردی ندارد و من هنوز دختر هستم.

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

برای طلاق به پزشکی قانونی ارجاع داده میشوید