مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل در تقسیط مهریه

باسلام خدمت شما وکلا بنده با خانومم داشتم زندگی میکردم که یه صبح دیدم بهم پیام داده که من میخواستم توروگیر بیارم و اصلن دوست ندارم بعد از چند روز برای مهریه ازم شکایت کرد که مهریه خانومم 75 تاسکه هستش که دادگاه منو برای رسیدگی خواست که رفتم و شاهدامم بردم و برگه استشهادیه و برگه مال و اموال که اصلن هیچی ندارم و یه فرد بیکار هستم رو ضمیمه کردم که قاضی محترم بنده رو محکوم کردن به یکی سکه پیش و هر 8ماه یه سکه و 20 روز بهم فرصت اعتراض دادن برای تجدید نظر خواهی که فرستادم سوالم اینه که ایا تو تجدید نظر خواهی بازم قاضی میاد کم کنه مثلا یکی سکه پیش رو هم بردارن چون خانوم هیچ دلیلی نداره که من چیزی دارم نه تو دادگاه بدوی گفته و نه تو تجدید نظر خواستم بدونم باتوجه به شرایط کم میکنن؟؟؟؟

و اینکه اگه تجدید نظر همین حکم دادگاه بدوی رو تایید کنه تا چند روز فرصت دارم که اون یکی سکه پیشو پرداخت کنم و اگه نکنم جلب میشم؟؟؟؟ و بعدش اگه برای تعدیل اقدام کنم بازم جلب میشم یا نه ؟؟؟؟؟

ببخشید اینقد طولانی شد ممنون میشم سریع جواب بدید .. خداوند خیرتون بده

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
از نظر قانونی درخواست تعدیل تقسیط مهریه ، مانعی برای جلوگیری از صدور دستور جلب نیست و پذیرش تجدیدنظرخواهی و کم کردن پیش پرداخت نیز بستگی به دلایل و مستندات ارائه شده دارد.
درحال حاضر اکثریت قاطع قضات برای مهریه جلب صادر نمیکنند .
موفق باشید