مشاوره حقوقی رایگان - ارثی

سلام
مادر بنده فوت کرده اند و از ایشان خانه باغی باقی مانده که به ورثه میرسد همسر مادر بنده ادعا می کنند که من برای این ملک هزینه کرده ام مثلا لوله کشی گاز و مادر شما قرار بود هزینه لوله کشی رو به من بپردازد که نشد و فوت کرد. میخواهم بدانم آیا پرداخت این مبلغ به گردن وراث است یا خیر چه از نظر قانونی چه شرعی البته همسر مادر بنده خودش هم جزو وراث است و ظاهرا دو برابر بچه ها ارث میبرد و ناگفته نماند که از ابتدا خودش به همراه مادر بنده و فرزندان خودش از آنجا استفاده میکرد و میکند
البته ایشون نمی توانند ادعاشان را ثابت بکنند اما در صورت درست بودن ادعا آیا پرداخت این مبلغ به عهده ما هست یا نه ؟
مچکرم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
در صورت اثبات وارائه مدارک بله باید وراث از عهده پرداخت هزینه های انجام شده برایند

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. پرداخت دیون بر عهده ی وراث نیست. بدوا دیون باید از طریق ماترک متوفی پرداخت شود و اگر دیون بیش از ماترک باشد مسئولیتی برای ورثه نیست.