مشاوره حقوقی رایگان - کمیسیون پزشکی

سلا من در سال 97 برج 10 ثبتنام کردم برای پایه 3 اما در معاینه چشم دکتر چندتا خط رو دستم دید و گفت که خودزنی و منو فرستاد کمیسیون بندرعباس .4 یا 5 بار رفتم کمیسیون اما کارم انجام نشد باید برای آخرین بار میرفتم اما نرفتم. الآن بعد از دو سال
آیا میتونم برم کارم انجام بدم؟؟یا پرونده من باطل شد واز اول باید ثبتنام کنم؟؟
ممنون

پاسخ ها :

دریافت گواهینامه در صورت خط روی دست کمیسیون پزشکی گواهینامه گواهینامه