مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی کارمند از یک شهرستان

باسلام کارمند شبکه بهداشت هستم 18سال سابقه دارم کارمند قراردادی معین هستم هر روز از محل زندگیم که 100کیلومتر فاصله داره با ماشین شخصی رفت و اومد میکنم 2بار توی راه تصادف کردم دیگه حسابی خسته شدم 5میلیون و 500حقوق میگیرم که 1/700 فقط برای بنزین میره به غیر از خرابی ماشین 2میلیون وام پرداخت میکنم تقریبا 2میلیون برای خرج زندگیم میمونه که حسابی شرمنده زن و بچه م شدم دیگه دچار افسردگی و گوشه گیری شدم خواهش میکنم راهنماییم کنید آیا راهی هست من انتقالی بگیرم هرجا به هرکی میگم میگن پارتی داشته باش خیلی اومدند و رفتند حتی کارمند 2سال سابقه نداشته اما رفته شهرستان خودش انتقالی گرفته لطفا راهنماییم کنید به کی شکایتم ببرم راهی هست من کارمند قراردادی معین بعد از 18سال انتقالی بگیرم برم شهرستان خودم شما به خدا کمکم کنید راهنماییم کنید که بیشتر از این شرمنده نشم ممنونم

پاسخ ها :

زهرا  تقی لو

زهرا تقی لو:

استان :

باسلام واحترام
درصورت عدم توجه سازمان مربوطه به مقررات ومصوبات امکان طرح دعوادردیوان عدالت اداری وجوددارد