مشاوره حقوقی رایگان - سود وام

با سلام
اینجانب حدود پنج سال پیش وامی از بانک ... به مبلغ 20 میلیون تومان دریافت کردم که میبایست در 36 قسط پرداخت میکردم و حدود 18 میلیون ان را پرداخت کردم و دیگه بیکار شدم نتوانستم پرداخت کنم که سود وام من 24 درصد بوده الان بانک بهم گفته که باید 21 میلیون پرداخت کنی تا وام تسویه بشه در حالی که 14 میلیون طبق حساب خودشون بیشتر طلب ندارن بقیه سود و دیرکرد هستش لطفا راهنمایی کنین چکار کنم ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
گرفتن سود مازاد بر مصوبه بانک مرکزی ( مازاد بر 18 درصد ) توسط بانک ، باطل است شما می توانید دادخواست ابطال مطرح نمایید و ..

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سلام. از اجرای احکام مدنی بخواهید تا میزان بدهی شما را بر اساس تاخیر تادیه روزانه به نرخ روز محاسبه کنند.انچه که بانک اعلام کرده به عنوان مبلغ محکوم به، اساسا در صورتی مورد قبول است که مستدل و با ارائه دلایل باشد. جهت نیاز به اطلاعات بیشتر تماس بگیرید