مشاوره حقوقی رایگان - تفکیک سند روستایی

با سلام و عرض خسته نباشید خدمت وکلای محترم.
پدر خانم بنده در روستا از توابع قزوین زمین 1000 متری دارده که دارای سند منقوله دار می باشد. از قدیم واحد مسکونی داشته و مجددا نوسازی کرده است. انشعابات همه را دارد . برادر خانم بنده در همان زمین یک واحد مسکونی دیگر ساخته که هیچ انشعابی دریافت نکرده و به صورت اشتراکی استفاده می کنند. الان سه سالی از ساخت این واحد گذشته که بنده برای خرید آن از برادر خانومم اقدام کردم. هنوز هیچ اتفاقی نیافتاده است. میخواستم بپرسم که آیا پدر خانم بنده میتواند سند تفکیکی برای بنده بگیرد و سند جداگانه به من بدهند و آیا میتوانم انشعاب آب، برق و گاز بگیرم یا خیر؟ ممنون میشم اگر زود پاسخ بدهید چون تا یکی دو روز آینده قصد معامله داریم. ممنون از همگی.

پاسخ ها :

رویا کرامتی

سرکار خانم رویا کرامتی:

خرید این ملک مشکلی ندارد پس از خرید شما میشود مالک ....سهم از از ...سهم مشاعی. و پس از آن باید درخواست تفکیک آن را بدهید تا به نام شما مجزا تفکیک شود.سپس می توانید درخواست نصب انشعابات جداگانه کنید