مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تاخیر تادیه اقساط معویه

با سلام. سال 86 ماشین وانت نیسان لیزینگی از شرکت سایپا خریدم و اقساط آن عقب افتاد. هشت یا هفت قسط بهمن 96 با ما تماس گرفتند و گفتن دیرکرد و جریمه به مناسبت دهه فجر بخشیده شده و باید اصل بدهی را پرداخت کنیم و ما هم پرداخت کردیم الان بعد از چند سال با ما تماس گرفتند و میگویند بدهی دارید و باید میومدن و پرونده رو میبستید. به دیرکرد جریمه خورده و این قدر شده وقتی ما پول رو پرداخت کردیم چرا باید پرونده باز باشد الان نمیدونیم چی کار کنم؟ خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
در تمامی موارد که اقساط پرداخت می کنید چه اقساط بانکی یا اقساط لیزینگ هنگام پرداخت باید تقاضای مفاصا حساب کنید. متاسفانه این کار غیر اخلاقی را بانکها و شرکتهای لیزینگ انجام می دهند و اتفاقاً با استناد به قرارداد و کاملاً قانونی انجام می دهند