مشاوره حقوقی رایگان - برگرداندن زوجه از خارج از کشور

سلام خدمات تمامي دوستان و استاد هاي عزيز. همسر من دو ماه پيش بدون اين كه متوجه بشوم با خانواد ه اش به ترکیه رفته است كه از اون جا با دعوت نامه به آلمان مهاجرت کند. من الان او را ممنوع الخروج كردم. ميخواستم ببينم سفارت آلمان از كنسولگري ايران در تركيه استعلام ميگيرد و بعد ويزا صادر ميكند؟ چون استعلام بگيرند ممنوع الخروج هست به او ويزا نميدهند. آيا راهي واسه برگردوندن او از طريق اينترپل يا راي اعلام قرمز يا چيز ديگر هست؟ ممنون ميشم راهنمايي ام كنيد

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما صرفا از طریق ممنوع الخروجی می توانید اقدام کنید و امکان برگرداندن وی وجود ندارد.
می توانید دادخواست الزام به تمکین دهید و بعد از حکم الزام به تمکین درخواست ازدواج مجدد بدهید و با حکم دادگاه مجدد ازدواج کنید.
اگر مهریه را نگرفته طلاق ندهید به این دلیل اگر طلاق دهید بعداً مراجعه می کند و مهریه را مطالبه می کند و از همه مهمتر اگر برای مثال در آلمان بخواهد ازدواج کند استعلام میگیرند از طریق سفارت اگر در ایران طلاق نگرفته باشد ازدواج وی را ثبت نمی کند