مشاوره حقوقی رایگان - اثبات عقد بیع

سلام، خسته نباشید.
پدرم دو هکتار زمین در قوچان از پدرش به صورت قولنامه ای خریده است. حالا بعد از فوت پدربزرگم برای فروش زمین باید انحصار وراثت و اثبات عقد بیع و الزام به تنظیم سند انجام شود.
آیا امکان درخواست اثبات عقد بیع و الزام به تنظیم سند به طرفیت وراث در محل سکونت پدرم و وراث ( در مشهد ) وجود دارد؟
در صورت امکان چه کاری باید انجام دهیم؟
از وکلای عزیز خواهشمندم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

اثبات عقد بیع الزام به تنظیم سند به طرفیت وراث زمین قولنامه ای ارثی زمین