مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم سهم در شراکت

با سلام.
بنده با یکی از دوستانم یک باب مغازه فروشگاه لوازم یدکی خودرو اجاره نموده ایم که مبلغ رهن مغازه 80 میلیون تومان میباشد که مبلغ 60 میلیون تومان سهم ایشان و 20 ملیون تومان سهم بنده بوده است.
با افتتاح مغازه و شروع کار بنده مبلغ 65 میلیون وام گرفته و دوست من مبلغ 35 میلیون به حساب من اضافه کرده ایم و بنده به عنوان مادر خرج شروع به کار کرده ایم که بعد از مدتی مبلغ 68 میلیون به فروش به مغازه اضافه شده و مبلغ 136ملیون خرج کرد مغازه بوده است که اینجانب از حساب مورد نظر خرج کردم که شامل دکوراسیون و پول اجناسی که به صورت امانی یا پیش قسط اجناس بوده است.
لطفا راهنمایی بفرمایید چطوری میتوانیم سهم هر کس را جداگانه محاسبه کنیم و مشخص کنیم چه کسی بدهکار یا طلبکار می باشد؟
سپاس فراوان.

پاسخ ها :

مصطفي  ضيغمي

جناب آقای مصطفي ضيغمي :

سلام بهتره از یک کارشناس امور حسابداری کمک بگیرید و اسناد دریافتی بانکی و هزینه های انجام شده رو جهت محاسبه در اختیار ایشان بگذارید