مشاوره حقوقی رایگان - خروج از کشور دختر بدون اجازه پدر

سلام. من دختری 17ساله هستم و هشت ماه دیگر 18 ساله میشوم. من پاسپورت ندارم ولی میخواهم به خاطر مشکل جدی که دارم به ترکیه بروم. آیا بدون اجازه پدر میشود بروم؟ ممنون میشم بگویید. واقعا نیاز به راهنمایی دارم.

پاسخ ها :

گلچین آقایی

سرکار خانم گلچین آقایی :

سلام وقت بخیر. ببینید برای خروج از کشور باید تا 18 سالگی صبر کنید و پس از آن بدون اجازه پدر میتوانید پاسپورت بگیرید و مهاجرت کنید. در صفحه اینستا رام من این موضوع کاملا توضیح داده شده