مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سرباز مرزبانی به نیروی انتظامی

سلام. من سرباز مرزبانی هستم و میخواستم با یکی از سرباز های انتظامی که در شهر هستند جابجایی کنم.
دو طرف هم راضی هستیم و فرماندهان هم راضی هستند ولی جدیدا یک بخشنامه اومده که کلا از مرزبانی به انتظامی ممنوع است.
حالا میخواستم ببینم راهی دیگر وجود ندارد که من بتونم انجام بدهم؟

پاسخ ها :

قلی پور مقدم تاج ادی  نوشین

قلی پور مقدم تاج ادی نوشین :

با سلام. بر اساس قوانین موجود وهمچنین قانون جرایم رایانه ای اقدامات شخص متهم جرم وقابل مجازات خواهد بود. اگر تشکیل پرونده شده پیگیر باشید تا منجر به صدور رای گردد