مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد کارگر

سلام. بنده حدود یکسال در شرکتی بعنوان حسابدار نیمه وقت کارکردم البته یک دوست واسط مرا معرفی کرده بود. هربار از کارفرما درخواست ثبت قرارداد کار یا بیمه می کردم با بیان اینکه اعتمادی بین ما است طفره می رفت تا اینکه محکم درخواست خود را بیان کردم که کلید دفتر را گرفت و ... حالا من باید چه کار کنم؟! البته در یکسال شش و نیم میلیون واریزی به عنوان حقوق علی الحساب به حسابم دارم.

پاسخ ها :

لیلا گلستانی پور

سرکار خانم لیلا گلستانی پور :

سلام شما با مراجعه به اداره کار و ارائه پرینت واریز حقوق ودر صورتی که شما رو بیمه هم کردن با ارائه پرینت سابقه بیمه شکایت خود را در خصوص دریافت حقوق و مزایا مطرح کنین در روابط کارگر و کارفرما شما کافیست رابطه فوق را اثبات نمایید کارفرما موظف به ارائه اسناد پرداخت حقوق و مزایای شما بوده ودر خصوص اخراج از کار نیست طبق ضوابط قانون مسئول خواهد بود