مشاوره حقوقی رایگان - تنظیم سند

باسلام
بنده 25متر ازیک واحد آپارتمان را با مبایعه نامه از شخصی خریده و مبلغ معامله را تماما پرداخت کرده ام در مبایعه نامه تاریخی برای تنظیم سند رسمی درج نشده آیامیتوانم با تنظیم و ثبت اظهارنامه از فروشنده بخواهم برای تنظیم سند در دفترخانه حضور پیدا کند؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله شما باید ابتدا یک اظهارنامه مبنی بر الزام به تنظیم سند رسمی در دفترخانه شماره ..... با. قید مدت 20 روزه برای فروشنده ارسال نمایید و سپس دادخواست الزام به انتقال سند رسمی و خسارات و هزینه دادرسی را به طرفیت فروشنده مطرح نمایید. و. ..

مهدی رسول زاده زرین قبائی

جناب آقای مهدی رسول زاده زرین قبائی :

باسلام
با ارسال اظهارنامه از فروشنده درخواست تنظیم سند را رسما اعلام نموده و درصورت استنکاف نامبرده، دعوی الزام به تنظیم سند اقامه نمایید.