مشاوره حقوقی رایگان - ارث

سلام
من مادر پیری دارم که تنها ملک خودش را میخواهد بفروشد و پولش را وقف کند
از جایی که خودم وضع مالی خوبی ندارم میتوانم از این فروش جلوگیری کنم تا بعد اگر مادرم مریض شد و به پول نیاز داشت در ان زمان بتوانم خرج درمان و کارهای دیگر مادرم بکنم؟

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
خیر امکان جلوگیری نیست و مادرشما میتواند هر تصرفی که بخواهد در اموالش بنماید.