مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل تقسیط محکوم به

من درخواست تعدیل نفقه کردم از پدرم
و پرونده در شورای حل اختلاف است

اگه من که خواهان هستم لایحه بزنم روی پرونده.
پیامک اینکه لایحه زدم روی پرونده برای خوانده ، ارسال میشه ؟؟
و اینکه برای پدرم ابلاغیه حضور در جلسه شورا رفته
اما ظاهرا در این موضوع نیاز به حضور من نبوده که برای من هم ابلاغیه حضور صادر نشده. این امر طبیعی و طبق روال ؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
پیامک ارسال لایحه دفاعیه برای طرف مقابل ارسال نمیشود اما طرف مقابل میتواند لایحه دفاعیه شما را مطالعه کند .
اگر ابلاغیه وقت رسیدگی باشد وقت رسیدگی به دو طرف ابلاغ خواهد شد ،اما اگر برای اخذ توضیح یا رویت نظریه کارشناسی باشد خیر .
موفق باشید