مشاوره حقوقی رایگان - توقیف فیزیکی خوردو

من به مدت 10روز خودرو همسرم رو هم توقیف سیستمی کردم هم توقیف فیزیکی، اما همسرم خودرو را در منزل خود پارک کرده بیرون نمیاره رفته از یه آژانس گواهی گرفته که این خودرو برای امرار معاش استفاده میشه ولی من میدونم که اصلا تو آژانس کار نمیکرده چیکار کنم که ثابت که اصلا آژانس کار نکرده شغل کافه داری بوده

پاسخ ها :

مجید نیک روش ماسوله

جناب آقای مجید نیک روش ماسوله :

اگر مطمئن هستید خودرو در منزل پارک شده دستور ورود به منزل را بگیرید اما در مورد موضوع کار کردن در آژانس خودرو جزء مستثنیات دین نیست و اگر اثبات کنید در شغل کافه داری فعالیت میکنه نمبتونه به بهانه کار کردن در آژانس خودرو رو از توقیف خارج کنه و اگر تنها راه امرار معاش همان خودور باشه که اثباتش بخاطر شخصی بودن خیلی سخته رویه خاصی وجود نداره و فقط تشخیص قاضی پرونده ملاکه و در اکثر موارد پذیرفته نیست مگر اینکه مدت زمان زیادی در آژانس مشغول باشه