مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن کادو

من چند ماهی با یه اقای دوست بودم، قرار بود اشنا بشیم اگه بهم خوردیم ازدواج کنیم ولی قول ازدواج ندادم. بعد از گذشت چند ماه دیدم ایشون دنبال عتیقه و زیر خاکی هستن و هی چند مدتی غیب هستن. کات کردم. پیام دادن الان و پولی که برام کارت به کارت کردن یا پول هدیه ای که برام خریدن رو میخوان. به چندتا از فامیل های من پیام داده و داره ابروی منو میبره و تهمت میزنه. میتونم ازشون شکایت کنم بابت اینکار؟ و اینکه از لحاظ قانونی میتونم اعسار بزنم و قسطی پول را برگردانم؟ و به جای پول هدیه خود هدیه که لباس هست را برگردانم؟

پاسخ ها :

عبدالعلی رضایی

عبدالعلی رضایی:

با سلام
طبق اظهارات هدیه و هبه اگر از طرف شما به شخص دیگر منتقل شده باشد به هر طریق یا در مال تغییری حاصل شده باشد یا هدیه متقابل بوده باشد قابل رجوع نیست البته توافق طرفین ممکن است همان هدیه یا مثل یا قیمت آن مسترد شود