مشاوره حقوقی رایگان - طرح هادی

با سلام
تمام مراحل الحاق به بافت را انجام دادم تا رسیدم به استعلام جهاد کشاورزی از بنیاد مسکن ..... جواب استعلام را به جهاد کشاورزی که دادم گفتند چون بنا به جوابیه اخرین مصوبه طرح هادی روستای شما متعلق به سال نود و هفت میباشد و باید هشت سال از اخرین مصوبه گذشته باشد امکان طرح در کمیسیون تبصره یک ماده یک را ندارد .... برو پنج سال دیگه از نو شروع کن ....... حال سوالم اینه که اگه طرح هادی جدیدی مصوب بشه که زمین رو شامل نشه باید من هشت سال دیگه صبر کنم؟ درحالی که زمین من از دو طرف با فاصله کمتر از نیم متر به چسبیده؟

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

باسلام هرچند به صورت شفاف موضوع مطرح نشده است وانچه بنظر میرسد موضوع شمول یا عدم شمول موقعیت زمین در طرح های هادی ویا داخل محدوده مدنظر است برای احراز موضوع نیاز به دسترسی به نقشه ها وطرح ها وجانمائی زمین می باشد لذا از کارشناس رسمی در امور ثبتی کمک بگیرید موفق باشید.