مشاوره حقوقی رایگان - تعیین تکلیف

سلام من خانمی هستم که چند سال از دوران عقدم میگذره ولی همسرم هیچ اقدامی برای شروع زندگی مشترک نمیکنه. چطور میتونم با ارسال اظهارنامه ای قانونا این درخواست رو داشته باشم که مسکن و سایر شرایط لازم برای شروع زندگی رو فراهم کنه و اعلام آمادگی کنم که میخوام زندگی کنم؟ از کجا باید اقدام کنم برای تهیه و ارسال اظهارنامه؟

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام از طریق اظهارنامه یا دادگاه الزام به تهیه مسکن نمایید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
متن اظهارنامه رابایدتنظیم کنید وازطریق دفاترخدمات قضایی به شوهرتان ابلاغ کنید