مشاوره حقوقی رایگان - موقوفی تعقیب

سلام و عرض ادب؛
من یه چک از یکی گرفته بودم بعدا معلوم شد چک دزدیه, صادر کننده چک بر علیه من و کسی که چک رو به من داده بود به جرم جعل و استفاده از سند مجعول شکایت کرد غیابی حکمم گرفت, واخواهی کردم و چون اون شخصی که چک رو ظهرنویسی کرده بود و به من داده بود جعل رو انجام داده بود شاکی حاضر شد بیاد به نفع من رضایت منجز بده, الان قرار موقوفی تعقیب صادر شده ولی قرار رو بردم دادگاه حقوقی که طلبم رو از شخصی که چک رو به من داده بگیرم قاضی گفت باید حکم قطعی بیاری! راستش من متوجه حرفش نشدم چون سرش شلوغ بود جوابمم نداد.
1. الان من لازمه اقدامی بکنم که حکم قطعی بیاد یا فقط باید صبر کنم؟ چون یک ماه بیشتر میگذره از صدور قرار موقوفی تعقیب.
2. الان ممکنه چون جعل و استفاده از سند مجعول جنبه عمومی داره حکم برائت صادر نشه؟

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام بنظر منظور حکم قطعی درخصوص مطالبه وجه بوده نه پرونده کيفري