مشاوره حقوقی رایگان - فروش ماشین لیزینگ

سلام عرض ادب خدمت وکلای محترم
بنده ماشینی ليزينگ داشتم که به صورت اقساط و قولنامه که از اینترنت گرفتم فروختم آیا فروش بنده قانونی بوده! می توانم قرارداد فسخ کنم و ماشین پس بگیرم؟

پاسخ ها :

میلاد شیرزاد

جناب آقای میلاد شیرزاد :

با سلام
عملا امکان انتقال سند ماشین با توجه به در رهن بودن خودرو امکان نداره ولی از نظر قانونی ایرادی وجود نداره نسبت به قرارداد شما در ضمن اگر شرط فسخ قرارداد( به نفع شما) در مبایعه نامه ذکر گردیده باشه و اون شرط محقق بشه میتونین قرارداد رو فسخ کنین بعنوان مثال چنین شرط بذارین که اگر هر یک از اقساط در وقت معین پرداخت نشه فروشنده میتونه قرارداد رو فسخ کنه
موفق باشید