مشاوره حقوقی رایگان - انتقال معتاد به کمپ

سلام. برادر نا تنی بنده که از یک مادر دیگ هستن، زنگ زده بودن ماموران پلیس که اومدن داخل منزل خودم تنها اونجا زندگی میکردم،منو بردن کلانتری بعد از کمپ اومدن منو بردن کمپ،خاستم بدون برادر ناتنی از یک مادر دیگه میتونه نامه بگیره از دادگاه؟
یا با پارتی بازی زنگ زدن چون یه قاضی اشنا دارن ، بعدم که منو پنج ماه نگه داشتن داخل کمپ اومدم بیرون دیدم تمام وسایلای داخل خونمو دزدیدن برای وسایلامم میتونم شکایت کنم؟