مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ترکه

سلام
پدر من 6 سال پیش فوت کردن. ماترک ایشون یه خونه و مقدار زیادی زمین کشاورزی بوده. همون موقع یکی از برادرها از همه وراث وکالت نامه گرفت برای کارهای انحصار وراثت و تقسیم ترکه که بعد از دوسال که هیچ اقدامی انجام نداد عزلش کردیم و خودمون درخواست انحصار وراثت و تقسیم ترکه دادیم.
از همون سال هم برادرها دارن روی زمین های کشاورزی کار میکنن و ریالی هم به دخترها ندادن. از طرفی با اینکه تمام سندها دستشونه اظهار بی اطلاعی از موجود بودن سندها میکنن و برای تقسیم اموال همکاری نمیکنن.
ضمنا عروس پدرم، بعد از 6 سال، حدود 500 سکه ای رو که پدرم برای مهریه متقبل شده بود الان گذاشته اجرا و زمین ها رو بلوکه کرده. این مهریه باید به نرخ سکه الان حساب و پرداخت بشه؟ از طرفی ما چطور میتونیم پسرها رو مجبور به ارائه سندها و دادن سهم خواهر ها بکنیم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
درخصوص مهریه بله عروس خانواده میتواند به میران قدرالسهم شوهر خود که از ماترک ارث میبرد نسبت به توقیف اقدام نماید
درخصوص سهم الارث خواهرها وشخص شما نیز میتوانید نسبت به طرح دعوی وتقسیم ترکه ومطالبه سهم الارث اقدام نمایید توصیه میشود از مشاوره تلفنی جهت راهکار مناسب ومشاوره دقیقتر استفاده نمایید