مشاوره حقوقی رایگان - دوسال طرح اجباری وزارت بهداشت

سلام
ميخواستم بدونم اگر سال 1400 رشته كارداني فوريت هاي پيش بيمارستاني قبول بشم بعد از اتمام دوسال كارداني اين رشته اگر در تيرماه سال 1402 رشته پزشكي روزانه قبول بشم براي اون دوسال طرح اجباري كه بايد شركت كنم براي كدوم از اين دو رشته ((كارداني فوريت هاي پيش بيمارستاني و روزانه پزشكي)) بايد طرح اجباري شركت كنم ؟؟؟
آيا بايد براي هر دو رشته دوسال طرح را بگذرونم ؟؟؟
آيا ميتونم به جاي گذروندن دوسال طرح فوريت هاي پيش بيمارستاني بعد از اتمام رشته پزشكي فقط دوسال طرح اون را بگذرونم و با اين كار ميتونم از مدرك كارداني فوريت ها حين گذروندن و پاس كردن دروس پزشكي استفاده و استخدام بشم؟؟
و سوال ديگه اينكه ميگن ميشه دوسال طرح اجباري را تطبيق دادن يعني چي ؟؟؟

پاسخ ها :

طرح اجباری وزارت بهداشت استخدامی