مشاوره حقوقی رایگان - دیوارکشی ملک

سلام. من دارای زمینی در یکی از روستاهای کوهپایه ای استان مازندران از توابع شهرستان بهشهر میباشم که سند اصلاحات ارضی دارد و مالکیت بنده از سوی اهالی و شورا و دهیاری نیز مسجل می باشد. سال های گذشته نیز جاده ای از کنار روستا گذشته که حدود سه هزار متر زمین را پدرم برای جاده بدون دست نوشته ای داده است و بعد از آن سه سال پیش رفتم دیوارکشی کنم گفتند باید 18 متر از آکس فاصله بگیری و دیوار کشی کنی. بنده سمت راست را دیوار و سمت چپ را بضاعت مالی نداشتم و دیوارکشی نکردم ولی امسال رفتم آن سمت را دیوار کنم دهیار با راهداری تبانی کرده و مامور راهداری اومد گفت دیوارکشی نکن و فنس بکش و اگر دیوارکشی کنی خراب میکنیم. من هم حدود نیم متر فعلا با همون عرض 18 متر فاصله دیوار کردم. آیا اگر دیوار را ادامه بدم راهداری میتواند خراب کند و مایملک شخصی ام را تصاحب کند؟ زمین من مسکونی و حتی در طرح هادی روستا نیز هست. آیا دخالت راهداری قانونی هست؟ با سپاس فراوان راهنمایی کنید. تمام وجودم پر از استرس هست و تنها داشته من همین صد و پنجاه متر زمین هست. خدا خیرتان بدهد.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر بدون اجازه جهاد و راهداری دیوار کشی نمایید می توانند پرونده را به کمیسیون ارجاع بدهند و احتمال صدور دستور تخریب وجود دارد