مشاوره حقوقی رایگان - تفکیک سند ملک

با سلام و وقت بخیر. پدر بنده یک خانه قدیمی گرفت و بعد از تخریب شروع به ساخت کردند. سه طبقه همراه یک سوئیت کوچک در پارکینگ و برای ساخت هم وام مسکن گرفتند. پدر بنده چه زمانی باید سند های خونه را برای وام تفکیک کند؟ اصلا آیا تفکیک سند ها نیاز است؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

تفکیک سند به ملک اعتبار بیشتری می دهد و نشان دهنده این است که کلیه مراحل قانونی انجام شده است اما در خصوص ارتباط تفکیک سند با وام نیاز به اطلاعات دقیقتری هست.