مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مابقی دیه از صندوق تامین خسارت های بدنی

سلام. من عابر پیاده بودم و یک ماشین پژو به من زد و فرار کرد و بعد از طی کلیه مراحل قانونی و طبق ارایه نظریه پزشک قانونی دادگاه دوازده درصد دیه را برای من معین کرد و تجدید نظر استان حکم را هم تایید کرد ولی صندوق فقط پول تقریبا چهار درصد دیه را برای من واریز کرد. آیا راهی هست تا بتونم مابقی دیه ام را دریافت کنم؟ لطفا راهنمایی کنید. با تشکر.