مشاوره حقوقی رایگان - منفک شدن از خدمت ناجا

با سلام و خسته نباشید. بنده قبلا در ناجا خدمت کرده ام و در حین ماموریت به میزان 30 درصد جانباز شده ام و طبق کمیسیون شورای عالی پزشکی برای بنده ماده 128 بند الف اعمال شده است ولی الان بعد از اتمام دوره پیمانی و مخالفت با تغییر وضعیت بنده از خدمت منفک شده ام. نزدیک به 7 سال الان بیماری تنفسی و دردهای شدید دارم که به گفته دکتر مادام‌ العمر هستند. من باید چی کار کنم؟ الان از خدمت منفک شده ام و این طور بیمار هستم و هیچ حقوقی و مزایایی ندارم. باید چه کسی جوابگو باشد؟ لطف کنید به خاطر رضای خداوند راهنمایی ام کنید. با تشکر.

پاسخ ها :

شامراد مرادی دهداری

جناب آقای شامراد مرادی دهداری :

اگرجانبازشده آید تشریف ببرید واحدایثارگران یگان ومحل خدمت اگر ازهیچ جا حقوق و مستمری دریافت نمیکنید

قانوناباید حقوق حالت اشتغال به شما پرداخت کنند