مشاوره حقوقی رایگان - حقوق مادر

باسلام دوباره
من چندین بار از شما مشاوره خواستم برای حقوق مادرم بعد از فوت که شما جواب دادید خیر به پسر نمیرسد
ولی امروزمن رفتم پیش دادستانی و همچنین قاضی شعبه سرپرستی که ایشان ضمن دعا برای من گفتند که شما میتوانیدبعد از فوت مادر نیز حقوقش را دریافت کنید منتها باید مکاتبه اداری بین دادگاه صندوق بازنشستگی کشوری انجام شود.
ایا میتوانم وکیلی درخواست کنم که مشکل مرا به بهترین نحو انجام دهد.
من پسری 38 ساله مجرد و قیم و پزشک 24 ساعته قانونی مادرم هستم که بخاطر سکته شدید مغزی مادرم که منجر به فلج و لال شدن وی گشته بیکار و خانه نشین شدم.
لطفا مرا یاری کنید حتی شده با گرفتن وکیل.

پاسخ ها :

مریم مهدوی

مریم مهدوی :

از جنبه پرستاری از مادر حقوقی دادگاه سرپرستی براتون در نظر که از حقوق مادر به شما منتقل می شود