مشاوره حقوقی رایگان - سند رهن بانک

با سلام.
پدر من کارمند بانک بود که اخراج شده است و چند تا وام از بانک گرفته است که برای وام مسکن سند خونه رهن بانک هست. میخواستم ببینم بانک میتواند بدهی های جدا از وام مسکن رو هم از طریق سند خونه دریافت کند؟ ما فقط یک خونه اون هم برای زندگی داریم. ( در قرارداد وام مسکن نوشته شده طبق شرایط و مقررات سند رهنی از مورد وثیقه برای وصول کلیه مطالبان بانک و متفرعات آن وفق قراردادهای منعقده و مطابق دفاتر خود و مفاد قرارداد در سایر اسناد تعهد آور مربوطه استفاده نماید)
لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
سند رهنی صرفا از بابت تسهیلات بانکی اخذ شده ولاغیر البته بانک میتواند مازاد سند رهنی ملک را بابت مطالبات غیر رهنی خود با دستور مقام قضایی توقیف نماید ومنع قانونی وجود نخواهد داشت