مشاوره حقوقی رایگان - واحد بدون پارکینگ

با سلام. یک آپارتمان هشت واحدی که به صورت مشارکت در ساخت احداث گردیده و در انتهای کار بدون اخذ پایانکار رها شده است. با توجه به این که یک پارکینگ کمتر احداث گردیده است و مالک و سازنده همه ی واحدهای مربوط به خود را با امکانات پارکینگ و انباری به خریداران فروخته اند حالا در صورت اقدام به اخذ پایانکار و سند از سوی خریداران تکلیف آن واحدی که قرار است بدون پارکینگ باشد چگونه مشخص می شود؟
آیا دادگاه قرارداد مشارکت را ملاک می داند که در آن سازنده ملزم به تامین پارکینگ برای واحدهای مربوط به مالک است یا این که ترتیب زمانی فروش واحدها ملاک است یه به گونه ای دیگر؟

پاسخ ها :

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. ابتدا قرارداد ملاک قرار می گیرد. می توانید طرف قرارداد خود را ملزم به انجام تعهد و تحویل پارکینگ نمایید.