مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری

در مورد تصویب نامه هیئت وزیران بابت تبصره 3 بند ز ماده 1 آیین نامه اجرایی حفظ اراضی و باغی
آیا این تصویب نامه جدید، کاربردش برای روستاها هم هست ؟
یعنی زمینی با کاربری باغی حدود 8000 متر در 5 کیلومتری شهر در بافت روستا، میتواند شامل این تصویب نامه بشود؟ ضمنا جزء بافت طرح هادی هم هست.
آیا تغییر کاربری به مسکونی امکانش هست؟ معمولا چند درصد؟
منظور اینجانب این است که آیا بخشنامه مربوط به این زمین هم میتواند شامل شود تا زودتر تغییر کاربری به مسکونی بشود؟
متشکرم

پاسخ ها :

تغییر کاربری باغ به مسکونی تغییر کاربری