مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت نیروی شرکتی در دانشکده علوم پزشکی

باسلام بنده کارشناس مامایی هستم که به صورت شرکتی94 وارد بهداشت شدم و درحال حاضر کار میکنم پدر بنده جانباز 25درصد متوفی میباشد خواستم سوال کنم آیا امکان تبدیل وضعیت بنده وجوددارد.. به چه صورتی.. وقتی از اداره سوال میکنم جواب نمی دهند.

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.در قانون فقط جانباز ید شده ولیکن در اجرا به بالای 25 توجه می شود .در دیوان نیز اینچنین عمل می شود مگر به استثناء.یاالله