مشاوره حقوقی رایگان - تصادف رانندگی

سلام.
تقریبا ساعت 5 الی 6 عصر بود نمه بارونی زده بود.
من در اتوبان با سرعت 90 به سمت کرج در حرکت بودم.
بعد پل هشتگرد همین طوری که میرفتم ناگهان یک نیسان به صورت اومد طرف من. من افقی میروم و یک دفعه اون عمودی سمت من میاد.
به همراه او یک وانت هم بود ولی به صورت زاویه با نیسان.
من تا میشد جمع کردم ولی یکی از این دو ماشین گوشه سپر عقب من رو هول داد و من به صورت مورب از لاین 3 به سمت لاین یک رفتم و چرخ های کامیون خوردم. البته خودم خواستم بخورم چون در غیر اون صورت فاجعه بدتری رخ میداد و من به اشخاص دیگر خسارت وارد میکردم..
چرخ کامیون یک طرف گلگیر من رو از بین برد و چرخ هم چیزیش نشد.
بعد برخورد من دوباره پرت شدم عقب به صورت مورب در لاین 3 و 2 قرار گرفتم.
همه ماشین ها ایستادند. من پیاده شدم و مسافر ها هم پیاده شدند.
من رفتم سمت اون نیسان و وانت و یدک کشایی که از اون سمت اومده بودند. بعد گفتم بیاید ماشینم رو بیاریم کنار که قبول نمیکردند و خلاصه در کش مکش بودیم که یک دفعه یک پژو از لاین 3 سبقت که کمی باز بود و ماشین میتونست تردد کند با سرعت و بدون توجه به ترافیک ایجاد شده بعد 4 الی 5 دقیقه اومد زد به بغل ماشین من یعنی یک طرف ماشین من و داخلی اش رو از بین برد.
ماشین من خاموش شده بود و یه چرخش هم کج شده بود و نمیشد تنهایی و باید برای جابجایی کمک میدادند.
خلاصه افسر از اون سمت بعد 15 دقیقه رسید این سمت سریع اومد نگاه کرد گفت من مقصر هستم. طرف میگوید لغزنده بوده من لیز خوردم و راه اون ماشین رو بستم و اون هم من رو زده. در صورتی که من جسم ثابت بودم و ماشین من رو نمیشد تکون داد. اگر حرف از این هست که باید علاعم هشداری میگذاشتم چه علائمی بهتر از اون ترافیکی که در دویست متر بیشتر بود کمتر نبود راننده پژو بدون توجه با این علایم به این بزرگی اومد و به من زد.
من اطلاعاتی نداشتم خلاصه بعد از دو سه روز متوجه شدم قانونا هم خسارت 50-50 میشود.
اون وانت چون در زاویه بود با نیسان به قسمت در راننده و قسمتی هم گلگیر نیسان برخورد میکند و جهت نیسان رو در جهت اتوبان درست میکنه و میان کنار حالشون رو میکنند. در صورتی که باعث انحراف من بودند.
در ضمن کروکی که افسر کشیده و مکانی که تعیین کرده هیچ به تصادف من نمیخوره خیلی تابلو چرت و پرت سر هم کرده است.
من هم افسر ماشینم رو خوابونده. اون طرف هم از من خسارت میخواهد. در صورتی که ناحق هست.
راهنمایی ام کنید و اگر بخواهید دنبال او رو بگیرید چقدر هزینه دارد و زودتر جواب میخواهم چون نمیخواهم دیر بشود.

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام
به نطریه افسر در مهلت مقرر اعتراض کنید.