مشاوره حقوقی رایگان - باسلام خسته نباشید.

ما برج 3زمینی خریداری کردیم اون هم یه واسطه بنگاه رو معرفی کرد. پشت مبایعه نامه ذکر شد در صورت هرگونه مشکل و ماترک بعهده فروشنده می باشد. حال 820 متر درست 900متر منابع طبیعی هست. الان نه بنگاه نه فروشنده نه واسطه زیر بار نمی روند میگن از اول مشکلی نبوده. واسطه میگه اونجا در منابع طبیعی ثبت نام کنی به نوبت آزاد می شه من بهشون گفتم من پول کل زمین رو دادم . درضمن چون من شاغلم وکالت کاری به همون بنگاه دار دادم و بنگاه دار وقتی نامه منابع طبیعی رو گرفت منو توجیه نکرد و من خودم بعداز دوهفته رفتم از منابع طبیعی پرسیدم. سوال من اینه آیا وکیل بگیرم از اینکه 900 مترش منابع طبیعی است شکایت کنم به نتیجه می رسم؟ از بنگاه و اون واسطه چی؟ البته معامله در روستایی سمت ماسال می باشد. با تشکر

پاسخ ها :

علي زنگنه

جناب آقای علي زنگنه:

سلام شما چون شما در این معامله منتقل الیه جاهل بوده اید میتوانید نسبت به فسخ قرارداد اقدام نمایید و یا اینکه از امتیازات ضمان درک استفاده نمایید