مشاوره حقوقی رایگان - کسر از حقوق مستمری متوفی

سلام، خسته نباشید.
من یک زن بیوه با یک فرزند سه ساله هستم که بعد از یک سال اقدام تازه حقوق پدرم برای من برقرار شده است. اول این که از هشت میلیون حقوق 2700 به من میدهند و دوم این که بعد گذشت یک ماه دیدم دارند همون هم نصفش رو بابت اقساط پدرم از حکمت کارت کم میکنند. این کار این ها قانونی هست؟ من چه اقدامی میتونم بکنم؟ اینکار عین نامردی و بی انصافی هست. مگر حقوق من چقدر هست که بخواهند نصفش رو هم تا ده پاه بردارند. در ضمن ناگفته نماند در حساب پدرم پول هست و وراث هنوز برداشت نکردند. نمیشود بدهی ها رو از حساب خودش برداشت کنند؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
می توانید از طریق دیوان پیگیری نمایید باید حداقل حقوق به شما تعلق بگیرد