مشاوره حقوقی رایگان - تعطیلی کارگاه زودتر از زمان قرارداد بوده آیا بیمه بیکاری تایید میشود؟

با سلام
در تاریخ 1396/08/30 کارگاهی که در آن مشغول به کار بودم به دلیل مشکلات حقوقی که داشت استعفا دادم البته کارگاه هم دقیقا در همان تاریخ جابه جا شد چون ساختمانی که در آن قرار داشت به مشکلات مالی و بانکی برخورد کرده بود و تقریبا رو به ورشکستگی بودند. چون نمیدانستم برای اقدام به بیمه بیکاری فقط یکماه زمان دارم به همین دلیل از کارفرما درخواست کردم نامه عدم نیازم را به تاریخ 1396/10/24 و اتمام قرار داد را تاریخ 1397/10/25 صادر کند. به هر جهت برای بیمه بیکاری اقدام کردم و بیمه بیکاری من تایید شد و فقط چون ماه های 8 و 9 و 23 روز ماه 10 پرداخت نشده بود (البته کارفرما در حال حاضر مشکلی نداره فقط بیمه باید اعلام بدهی کنه) اداره بیمه گفت باید رای اداره کار داشته باشم (مشمول ماده 148) امروز اداره کار دومین جلسه برگزار شد و مامور بیمه گفت در تاریخ 9/27 مامور بیمه رفته کارگاه و کارگاه اعلام تعطیلی کرده. در نتیجه 23 روز حق بیمه ماه 10 را نمیتوانی از کارفرما درخواست کنی. (موضوع دادخواست را حق بیمه زده بودم) حالا با توجه به اینکه برج 10 جز سوابق من به حساب نمیاد ایا بیمه بیکاری من به مشکل برمیخوره؟ لطفا منو راهنمایی کنید حدود یکسال هست که دنبال بیمه بیکاریم هستم! چه کار باید انجام بدم؟

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.مشکلی با بیمه بیکاری نداره.یاالله