مشاوره حقوقی رایگان - رضایت در جرایم غیر‌ قابل گذشت

با سلام. از کسی به جرم توهین به بانوان در معابر عمومی شکایت کردم و پرونده هنوز در دادیاری‌ هست. می‌توانم در کلانتری‌ که شکایت کرده‌ام به وی رضایت دهم یا فقط در دادیاری رضایت امکان‌پذیر است؟ اکنون که جرم غیر‌ قابل گذشت است و من دو تا شاهد به دادگاه برده‌ام و پرونده دادیاری‌ هست، اگر به وی رضایت دهم، پرونده بسته می‌شود یا چون که جرم جزء جرائم غیر‌ قابل گذشت است، رضایت من تأثیری ندارد؟

پاسخ ها :

مهدی عبدی

جناب آقای مهدی عبدی :

سلام. یا با مراجعه به شعبه و یا اخذ رضایت نامه محضری میتونید گذشت کنید. هرچند که جرم غیرقابل گذشت هست، اما اصولا منع تعقیب صادر میشود.