مشاوره حقوقی رایگان - تعلق درصد جانبازی

سلام. بنده سال 83 حین انجام ماموریت موتور گیری دچار تصادف شدم که ساق پای راستم شکست و پلاتین خورد. تمام مدارکم کامل بود. دستور دادستان و دستور رییس کلانتری مبنی بر انجام ماموریت و صورتجلسه سانحه که با وجود ایست دادن موتور با سرعت تمام امد و به من خورد. اما طی کمیسیون که در تهران برگزار شد 5 درصد معلولیت خدمتی به من تعلق گرفت. سوال من این است آیا بعد از گذشت 14 سال میتوانم دوباره پیگیر درصد جانبازی باشم؟ همچنین از آن موقع تا الان هیچ غرامتی از جانب نیروی انتظامی و بیمه به من ندادند و من اصلا در جریان نبودم که اقدام کنم. آیا با پیگیری غرامتی به من تعلق میگیرد؟

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام اصولا هیچ خسارتی به جسم یا مال انسان ها نباید بدون جبران باقی بماند ولزوماً باید جبران گردد لذا موضوع خسارت وارده به شما در صورت احراز هم مشمول دیه وهم مشمول معلولیت وجانبازی است و 5 در صد معلولیت تعیین شده نیز قابل اعتراض است ومی توانید از مرجع بالاتر وکمیسیون مربوطه موضوع را پیگیری نمائید.