مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ به بزور واحدهای مسکونی بدون مجوزدر سند و تهدید به تخریب برای پارک بیشتر چونکه اکثریت اند

با عرض سلام و خسته نباشید، بنده یک واحد اپارتمان با سند در ساختمان 4 واحدی خانواده ام داشتم و 18 سال پیش روی ان را 4 واحد دیگر اضافه کردند، واحد من واقع در همکف و حیاط با پارکینگ در تصرف من بود تا اینکه ساخته شد و 2واحد در جمع 3 پارکینگ در سند های جدید درج شده از مجموع 6واحد، حال واحد هایی که پارکینگ ندارد بزور پارک می کنند و مدام تهدید می کنند که ما اکثریتیم و باید که حیاط و باغچه ها را خراب کنند برای پارکینگ بیشتر ایا امکان دارد که مالکان اپارتمان بی پارکینگ چنین کاری را بکنند و اگر تنها 1واحد پارکینگ دار رضایت نداشت چی، با ارادت و تشکر از زحمات شما

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
مالکین صرفا میتوانند در پارکینگ اختصاصی خود نسبت به پارک خودرو اقدام نمایند وپارک ماشین در قسمت مشاعات باید با رصایت کلیه مالکین باشد ورای اکثریت اصلا ملاک نیست لذا میتوانیید علیه مالیکینی که ماشین در مشاعات پارک مینمایند بعنوان تصرف عدوانی شکایت خودرا طرح ورفع تصرف را از انها متقاضی باشید