مشاوره حقوقی رایگان - تجدید نظر جزای نقدی بدل از حبس

درخصوص اتهام آقای ----------- فرزند ------ داير بر ايراد صدمه بدنی غير عمدی بر اثر بی احتياطی در امر رانندگی موضوع شکايت آقای --------- فرزند ------ باتوجه به محتويات پرونده و تحقيقات انجام شده و دلاليل مصرح در کيفرخواست صادره از دادسرا از جمله گزارش مرجع انتظامی ، گواهی پزشکی قانونی و نظريه کارشناس فنی ابقاء گرديده ونيز با توجه به ، ديگر قراين و امارات منعکس در تصادفات که بدون هيچگونه اعتراض وخدشه ای عيناً پرونده و فقد حضور و عدم دفاع موثر متهم ارتکاب بزه انتسابی توسط متهم از نظر دادگاه محرز و مسلم تشخيص مستندً به مواد 449،448 ، 488 ، 709 ، 710 از قانون مجازات اسلامی و ماده 717 قانون مجازات اسلامی بخش تعزيرات و مجازاتهای بازدارنده نامبرده را به پرداخت نيم درصد ديه کامل بابت جراحت حارصه ناحيه خارجی زانوی راست ، دو دهم درصد ديه کامل بابت ارش تورم کف پای چپ و يک صدم ديه کامل بابت ارش آسيب بافت نرم پای چپ و يک سوم از يک دهم از نيم صدم ديه کامل بابت جراحت حارصه ناحيه داخلی انگشت پنجم دست راست و از حيث جنبه عمومی بزه به استناد جزء دوم رديف 19 جدول شماره 16 تعرفه های موضوع جدول شماره 5 قانون بودجه سال 1399 به پرداخت سی و پنج ميليون ریال جزای نقدی بدل از حبس در حق صندوق دولت محکوم می نمايد. رای صادره غيابی و ظرف مهلت بيست روز از تاريخ ابلاغ قابل واخواهی در اين دادگاه و سپس ظرف مهلت بيست روز پس از انقضای مهلت واخواهی قابل تجديد نظر خواهی در دادگاه تجديدنظر استان تهران می باشد .

ماشین کنار خیابان پارک بود هنگام بستن در موتوری اومد خورد به در ؛ پاش هم قبلا پلاتینی بوده ؛
جزای نقدی بدل از حبس چرا انقدر زیاده من هر پرونده ای رو میبینم دو میلیون و ... هست ,
این مورد از چه جنبه ای قابل درخواست تجدید نظر هست؟ آیا جزای نقدی بدل از حبس قابل تجدید نظر هست؟
جزای نقدی بدل از حبس رو از چه مقدار حبس تبدیل کردند ,آیا بیمه شخص ثالث تمام مطالبات موتوری و جزای نقدی بدل از حبس رو پوشش میدهد ؟