مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف جهت توجیه قاضی در شورای حل اختلاف

من حدودا 2 سال پیش کاملا در پارک کنار جدول بودم به خواسته یکی از هم محلی ها خواست که که با جابجایی من ماشین خود را کاملا در پارک کند. من قبول کردم قبل از هیچ حرکتی ماشین را روشن کرده و همینکه خودم از کمر برای دیده عقب برگشتم بدون کوچکترین حرکتی دیدم متقاضی درب عقب وی کاملا به سپر عقب من چسبیده که با فریاد میگفت که حرکتی نکن که با این حال یک اثر بسیار کوچک جا گذاشت من که خوب خیالم راحت بود که مشکله خاصی نبوده و فقط جهت خیرخواهی و مهربانی هم این کار را انجام دادم .. دیدم که این اقا مدعی شده و میگوید که چکار کنیم حالا که خلاصه منظور یعنی زنگ به افسر بزنیم. من بسیار تعجب و ناراحت شم که خلاصه بعد از امدن افسر مدعی شدن که بنده مقصر هستم که بسیار ناراحت کننده از این رای خلاف منطق شدم خلاصه گفتم مشکلی نیست چون شاید به واقعیت با 50 الی100 ت قابل حل بود که نگو که مالک اصلی خانم این اقا بوده و نشان دادند که خیلی ناراحت از بابت جوابگویی به خانمشان هستند ...ز ذ .... خلاصه بعد از ان بصورت تلفنی مکالماتی داشتیم که مصر بودند که حتما از بیمه من استفاده کنند من هم به خاطره 15 سال بیمه نخواستم این کار را بکنم. تا جایی که خانمی که صاحب ماشین بودند بطرز عجب و توهین آمیزی صحبت میکردد که آخر مدعی شدند که حالا که نمیخواهی از بیمه استفاده کنی ما درب کل رو پرسیدیم 1م. قیمت داره شما پوله درب رو بدهید که چون ماشین صفر است و درب را به کل عوض کنیم که بسیار شوک اور و خنده دار و برای من که چنین جریانی را دیدم و فهمیدم که با چه ادمهای رندی مواجه هستم دیگه پیگیر نشدم و جواب ندادم که نشان دنده سوء ستفاده انها بوده ولی بعد از2 سال نمیدانم چطور پیگیر شدن و توقیفی خودرو من را گرفتند و حتی هیچ ابلاغیه ای برا من نیامده و خود تنها بریده و دوخته اند که مبلغ حدودا 8م برای من بریده اند که 5 م فقط افت قیمت زده اند ... خواهشمندم مرا کمک و یاری کنید من تنها یک راننده اسنپ هستم و این یک ناحقی بارز و آشکاراست. از اینکه مسئله من بسیا طولانی شد. شرمنده هستم. محتاج راهنمایی و کمکتان هستم. متشکرم

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام احتمالا دادخواست خسارت دادند و شما را مجهول المکان معرفی کرده و رای غیابی گرفته اند و یا اینکه همزمان با تقدیم دادخواست قرار تامین خواسته داده اند و خودرو شما را توقیف کرده اند در صورت اول شما حق واخواهی دارید