مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره در خصوص زمین روستایی دارای طرح هادی

با سلام . بنده دارای زمینی روستایی داخل طرح هادی روستا می باشم که در آن خانه مسکونی حیاط و انباری که از پدرم به من ارث رسیده و دارای امتیاز برق آب و گاز بوده و خانه ام دارای پروانه ساخت در سال 87 بعد از خراب کرده خانه گلی قدیمی به قدمت 40- 50 سال در آن زمان بعد از ساختن خانه خراب کرده بودم ولی الان که دوباره برای پسرم از داخل حیاط خانه ام می خام خانه بسازم بنیاد مسکن می گوید کل زمین با خانه قبلی و غیره حتی کل روستا را اجازه ساخت نمی دهد و می فرماید زمین خودمان را از بنیاد مسکن بخریم و دلیل این کار را هم می گوید روستا در منابع ملی قرار دارد. اگر این طور هست چرا برای خانه قبلی مان در سال 87 بنیاد مسکن پروانه صادر کرده؟ لطفا راهنمایی کنین با تشکر

پاسخ ها :

نگار طاهرپور

سرکار خانم نگار طاهرپور :

سلام اگر با مجوز بنیاد مسکن اقدام به ساخت نمودید قبلا ؛ حق مکتسبه شما محفوظ است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

اگر زمین شما جز منابع طبیعی باشد شما باید دادخواست به طرفیت منابع طبیعی بدهید و زمین را از منابع خارج نمایید و ...
ولی ...
تماس بگیرید