مشاوره حقوقی رایگان - تصادف منجر به جرح

سلام
من در سمت چپ خیابان یک طرفه چهار باده توقف کرده بودم و درب خودرو سمت راننده که به سمت پیاده رو بود باز بود که یک موتوری با درب برخود کرد و پاش شکست من چون دیدم مقصر نیستم به مسیر خودم ادامه دادم که با دخالت مردم متوقف شدم افسر کروکی نکشید و ماشین و موتور رفت پارکینگ و با رای دادستان کروکی فرضی کشیده شد و موتوری بنا بر ماده 165 قانون ویژه موتور سواران مقصر شناخته شد.
سوال اول اینکه مصدوم ادعا کرده من قصد فرار داشتم و کلانتری تو گزارش نوشته که راننده قصد فرار داشته حکم فرار چیه
سوال دوم العان مصدوم اعتراض به کروکی کرده و وکیل گرفته آیا اگه رای دادگاه عوض بشه و من مقصر بشم هزینه وکیل و کارشناس 3 نفره رو من باید بدم؟
سوال سوم بابت 15 روز توقیف خودرو در پارکینگ آیا من میتونم ادعایی علیه موتوری داشته باشم چون ماشینم تاکسی بوده و وسیله کارم است.
با سپاس و تشکر فراوان

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام ترک محل حادثه به قصد فرار از تعقیب و رها کردن مصدوم جرم انگاری شده است و مجازات زندان دارد در صورتی که شما محکوم شوید می تواند دیه و خسارات را از شما مطالبه کند و اگر شما مقصر نباشید شما نیز می توانید کلیه خسارات و ضرر و زیان وارده را مطالبه کنید