مشاوره حقوقی رایگان - سرپرستی اولاد

با سلام خدمت شما بزرگواران
بنده در حدود 14 سال پیش نوزاد پسر خودم را بنا به دلایلی به خانواده ای که صاحب فرزند نمی شدند دادم و آنها نیز پس از چند سال برای او اقدام به گرفتن شناسنامه بنام خودشان کردند یعنی اسمش را در شناسنامه خودشان وارد کردند این درصورتی بود که من برای پسرم شناسنامه گرفته بودم و نزد خودم بود خلاصه چندین سال از آنها بیخبر بودیم و در این مدت نیز من دارای 3 فرزند دیگر شدم و این نکته را متذکر شوم که من تاکنون از بدو تولد حدودا سه روزگی پسرم تا بحال او را ندیده ام و به تازگی محل زندگی وی را پیدا نموده ام سوالم این است آیا من میتوانم هویت واقعی فرزندم را به ایشان برگردانم و ایا این کار من که واگذاری سرپرستی وی بدون اجازه قانون جرم است و مجازاتش چیست و سوم اگر جرم است آیا شامل مرور زمان میشود خواهش میکنم مرا راهنمایی کنید که راهکار قانونی چیست؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام خرید و فروش فرزند جرم است و از 6ماه تا 1 سال حبس و تا 20میلیون ریال جریمه دارد و چون جرم تعزیری درجه 6 هست شامل مرور زمان به مدت 5 سال می شود