مشاوره حقوقی رایگان - دستور تخلیه در کرونا

سلام. خانه ای دارم که دو سال پیش در تاریخ 98/2/25از طریق بنگاه املاک با کد رهگیری اجاره داده بودم و در تاریخ 98/2/8 هم پشت قرارداد فقط نوشته شد
( موضوع قرارداد جهت تمدید اجاره به مبلغ .... ریال به مدت یکسال طبق قراداد میباشد.) و برادرم جای من که مالکم قرارداد را امضا کرده و در امضا از طرف ننوشته و مستاجر هم امضا کرده ولی شاهدی امضا نکرده.
1-آیا اینکه برادرم جای من امضا کرده و شاهدی هم امضا نکرده این تمدید اعتبار داره؟
خانم هستم و مرداد 99 عقد کردم و خودم و همسرم میخوایم بریم همین خونم زندگی کنیم و به مستاجر از 1400/01/14 اعلام کردم و مستاجر گفت تا پایان تیر مهلت بده که در تاریخ 1400/1/22 پشت قرارداد نوشته شد (این قرارداد تا پایان تاریخ 30/4/1400 با اجاره فوق ذکر در قراداد تمدید می گردد.) و من امضا نکردم ولی برادرم به جای مالک از طرف نوشته و امضا کرده و همینطور مستاجر و دو شاهد امضا کردند. و فرداش یعنی در تاریخ 1400/1/23مستاجر گفت 20میلیون تومان از 43میلیون تومان پول ودیعه را بدین طبق قرارداد تخلیه میکنم که نوشته شد (در مورخه 1400/1/23 طی چک ... مبلغ 20میلیون تومان بابت قسمتی از ودیعه (رهن) ملک اجاره به مستاجر آقای .... تقدیم می گردد و مابقی هنگام تخلیه کامل پرداخت می گردد. این متن به عنوان رسید پرداخت تلقی می شود و همچنین آقای(مستاجر) ... موظف به تخلیه ملک در موعد مقرر در قرارداد می باشد ) و فقط خود مستاجر امضا کرد. یعنی نصف پول پیش مستاجر را در تاریخ 1/23 چک دادم و رسید گرفتم و در تاریخ 2/1 چکش را پاس کردم و پرداخت شد. ولی با اینکه یکماه جلوتر نصف پول پیشش را دریافت کرده و رسید داده و امضا کرده که موظف به تخلیس، الان میگه طبق قانون کرونا تخلیه نمیکنه و میگه برو شکایت کن من هستم.
-با توجه به شرایطی که گفتم که فقط قرارداد اصلی اول را من امضا کردم و بقیه را با اجازه من برادرم تمدید کرده که تمدید اول در99/2/25 را برادرم بدون نوشتن از طرف و مستاجر بدون شاهد امضا کرده و همینطور در تمدید دوم نوشته تا 1400/4/30 و من امضا نکردم ولی برادرم نوشته از طرف و مستاجر و دو شاهد امضا کرده و روز بعد از تمدید نصف پول پیش را گرفته و فقط مستاجر امضا کرده که پول پیش را دریافت کرده و مستاجر امضا کرده موظف به تخلیه ملک در موعد مقرر در قرارداد می باشد.
2- آیا با این متن آخر که نوشته موظف به تخلیه ملک در موعد مقرر در قرارداد می باشد ،تاریخ تخلیه میشه همین1400/2/25؟

3-در شورا بگم خودم میخوام ساکن شم یا خواهرم که مستاجره و مالکش خودش میخواد ساکن شه؟

4- چطوری میتونم ثابت کنم خانه را برای خودم یا خواهر میخوام؟

البته در 1400/02/26 به دفترقضایی مراجعه کردم و در لایحه توضح ادم و نوشتم(با توجه به نیاز مبرم اینجانب جهت استفاده شخصی از ملک مذکور تقاضای صدورحکم تخلهی فوری ملک خود را خواستارم) و مستندات را ارائه کردم و 1400/03/3 پیام اومد که ابلاغیه الکترونیکی در سامانه ابلاغ قرارگرفته.و به مستاجر ابلاغ شده.و برای 1400/03/17 شورا وقت گذاشتن که با مستاجر حضور داشته باشیم.

5-بنظرتون شورا دستور تخلیه فوری میده و برای کی میده؟

اگر کاری هم باید انجام بدم و یا حرفی باید در دادگاه شورا بزنم بفرمائید، ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

دستور تخلیه در کرونا تخلیه مستاجر در کرونا