مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص آخرین رابطه جنسی از طرف پزشک قانونی

سلام.من دوسال پیش از همسرم جدا شدم بعد از عده دوباره رجوع کردم ولی خودمان صیغه محرمیت خواندیم و جایی ثبت نکردیم.ازبرج 11 پارسال از هم جدا شدیم حالا به من اتهام دزدی زده و میگه که تو زن من نبودی و کلید داشته ای اومدی تو خونه مقداری طلا و دلار دزدیده ای؟ حالا من چه جوری میتونم اثبات کنم که زن این آقا بودم؟ خودش میگه برو پزشک قانونی نشون میده که آخرین رابطه جنسی که باهم داشتیم کی بوده؟ آیا این طور میتونم ثابت کنم 4ماه از اون موضوع گذشته؟ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

پاسخ ها :

تشخیص آخرین رابطه جنسی توسط پزشکی قانونی رجوع در عده تهمت دزدی