مشاوره حقوقی رایگان - خروج از هیئت مدیره شرکت

سلام چند سال قبل مدرک تحصیلیم را در اختیار دوستم گذاشتم تا از آن در هیئت مدیره شرکت پیمانکاری استفاده کند تا رتبه شرکتشان بالا رفته و در مناقصات شرکت کنند. و در عوض برایم بیمه رد کرده و بابت ان پولی هم بدهد که اینها را بدون نوشتن قرارداد و شفاهی به من گفت مدت انهم دوسال بود که تا الان حدود 3 یا 4 دوره ان را تمدید کرده و هر بار از حسن نیت من سو استفاده کرده و لیست بیمه خیلی کمی رد کرده و پولی هم نداده وهر وقت گفته ام که مفاصا حساب دارایی را برایم بیاور به انحا مختلف از ان طفره رفته است هم اینک برای ایشان اجرا صادر کرده اند و برای چندین سال قبل نیز و حتی قبل از من هم بدهی دارند. و ایشان من را هم تهدید میکند که برای شما هم مالیات خواهند نوشت و بیا اسمت را از شرکت در بیاوریم. ایا برای من که حق امضا ندارم میتوانند مشکل مالیاتی ایجاد کنند؟ در طی این مدت منافع زیادی از شرکت برایشان حاصل شده ایا اگر من که مدرکی از ایشون ندارم ولی جزء هیئت مدیره ام (با در صد احتمالا 4الی 5 درصد) از شرکت خارج نشوم میتوانند بدون دادن حق من مثلا توافقی یا در صورت لزوم ارائه شکایت از طرف من که تاکنون وجهی به من بابت سود شرکت بعنوان سهام دار و عضو هیئت مدیره نداده اند بنده را از شرکت کنار بگذارند و از طرف اداره مالیاتی برای من مشکلی ایجاد شود؟ در ضمن در یک دوره فعالیت شرکت امضای من را جعل کرده و بدون اطلاع من از ان استفاده کرده و در دوره دو ساله دوم شرکت را تمدید کرده بودند.و البته من به ایشان شفاها گفته ام که تا زمانی که اسم من در شرکت است مفاصا حساب بیاورند و من بعدا از شرکت خارج شوم. لطفا بنده را راهنمایی بفرمایید اگر لازم باشد اطلاعات بیشتری در اختیارتان میگذارم متشکرم

پاسخ ها :

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

سلام نیاز به اطلاعات بیشتر است

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام
اگر نام شما در هیات مدیره درج گردیده مسئولیت دارید
اگر مدرک شما پشتوانه اعتباری شرکت است شما مسئولیت دارید
اما اگر رابطه شما با سایر اعضا صوری است این جریان در مقابل اشخاص ثالث بلا اعتبار است و شما مسئول هستید اما می توانید حق خود را از اعضا مطالب نمایید